• EL MILLOR RESTAURANT DE CARNS EXÒTIQUES DEL PAÍS


Avís legal

Ús i funcionament del web
Les pàgines del web de El Santuari de la Gleva, S.L. , Són d'accés públic, lliure i gratuït, i els seus continguts són merament informatius i divulgatius. L'accés no implica per si només l'establiment de relació comercial entre El Santuari de la Gleva, SL i l'usuari. L'usuari haurà de fer ús de la mateixa, de conformitat amb el present Avís Legal, la Llei i l'ordre públic. Per això, el titular d'aquesta web no pot assumir cap responsabilitat que derivi de l'ús indegut, incorrecte o il·lícit de la mateixa i / o del seu contingut, així com per fraus de suplantació del nom de domini o altres de similar naturalesa.
El Santuari de la Gleva, S.L. és titular de drets sobre determinades marques i logotips exposats en la pàgina, així com dels seus continguts, sense perjudici dels drets que corresponen als titulars de marques referenciades en les seves seccions.
L'usuari es compromet a no utilitzar, reproduir, transmetre o difondre els textos, gràfics, logotips i imatges titularitat de El Santuari de la Gleva, SL o de les entitats referenciades, sense consentiment previ i per escrit. Aquesta limitació s'aplica també a tots aquells vincles a pàgines contingudes en recursos aliens. Qualsevol remissió autoritzada a les pàgines de El Santuari de la Gleva, SL suposarà una visualització completa de tots els continguts. Aquesta pàgina web podria oferir links a recursos o llocs d'Internet de titularitat aliena. La finalitat d'aquests enllaços és informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s'ofereixin en la web de destí.
Per tot això, El Santuari de la Gleva, S.L. declina tota responsabilitat derivada d'accions o omissions comeses per aquests llocs web, amb total independència i autonomia respecte als mateixos.